1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PAZAR UPUTIO ŽALBU: Upravni odbor plavo-belih zatražio od Fudbalskog saveza Srbije da mu se smanji kazna!

Objavljeno: 29.08.22 u 23:44

Igra Novi Pazar najbolji fudbal u svojoj istoriji, nanizao je čak pet pobeda u poslednjih isto toliko mečeva.

U prošloj sezoni, borio se za opstanak i izborio u baražu protiv IMT-a. Upravo na meču protiv beogradskog kluba desili su se incidenti koje su pravili navijači Novog Pazara, klub je dobio kaznu od 6 utakmica bez prisustva publike. Plavo-beli su „odradili“ pola kazne, a sada su poslali saopštenje Fudbalskom savezu Srbije u kojem zahtevaju da se suspenzija smanji.

FK Novi Pazar uputio je žalbu Fudbalskom savezu Srbije za smanjenje kazne od šest utakmica neigranja pred domaćom publikom. U dopisu se ističe da fudbalski klub trpi ogromnu finansijsku i sportsku štetu zbog ove drakonske kazne i da očekujemo da se ta kazna smanji posebno zbog euforije koja ovih nedelja vlada u gradu i velike želje domaćih navijača da konačno prate jednu utakmicu na svom stadionu. Klub će u budućnosti preduzeti sve mere da se incidenti koji su se dogodili protiv IMT-a nikada više ne ponove“ piše u saopštenju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Po rezultatima, vidi se da fudbalerima ne smeta da igraju i na praznom stadionu, jer su do sada na domaćem terenu izgubili samo od Čukaričkog, rezultatom 1:0.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter