3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NAPADAČ STIGAO NA ‘MARAKANU’: Zvezda na originalan način predstavila novo pojačanje! (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.22 u 16:05

Snažni golgeter pojačao redove aktuelnog šampiona Srbije!

Baš kako je i najavljivano tokom prethodnih dana, doskorašnji napadač francuskog Nanta, Kalifa Kulibali, novi je fudbaler Crvene zvezde. Snažni reprezentativac Malija, visok 197cm, uskoro će i zvanično biti predstavljen na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Crveno-beli su podelili zagonetnu poruku u vidu video klipa na svojim društvenim mrežama. Zastava Crvene zvezde od danas se nalazi u Maliju!

Reprezentativac Malija je prethodne sezone postigao pet pogodaka u elitnom francuskom takmičenju, a odigrao je 21 utakmicu. Član Nanta je od 2017. godine, a sa ovom ekipom je osvojio nacionalni Kup. Kulibali je ranije nastupao za Gent, Šarloa i Pari Sen Žermen. Za nacionalni tim Malija zabeležio je već 26 nastupa.

 

0
0

3 Komentara

  1. Ovo me podsetilo na odgovor dr. tvorzica (pre BEGA kod Mila u cg…) pred ‘nasim’ istraznim sudiyom, kada su ga pitali kako se zove, a ON kaze-Nikola..TesLa! -pa dobro kod nas ima mnogo ‘naucnika’ kaze mu sudiya..-JA nisam naucnik, JA sam aerodrom,,kaze tvorzic i brze bolje se ‘dade’ u beq….ostalo je ‘Istorija’, manje vise poznato..?!! .!. XXAAXXAA .!…ps..tako i ovde, ‘neka daleka destinaciya’..sLuti LI na ‘nesto’..??!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter