2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MESINA POHVALIO ZVEZDU I PARTIZAN, SMATRA DA JE EVROLIGA SADA NIKAD JAČA: Nemam lični osećaj kako će tabela izgledati, ko će ostati bez mesta u plej-ofu!

Objavljeno: 29.08.22 u 22:10

U razgovoru za italijansku Planetu Basket, Etore Mesina je pričao o mnogim temama, a glavna je svakako bila predstojeća Evroliga.

Italijanski stručnjak smatra da je njegov klub uradio sjajan posao i da ćemo gledati najjači Armani u poslednjih nekoliko godina, ali isto tako misli da će Evroliga biti nikad jača.

Evroliga u novoj sezoni će biti na veoma visokom nivou. Čak i nemam lični osećaj kako će tabela izgledati, ko će ostati bez mesta u plej-ofu. Pričao sam s mojim pomoćnicima i niko od nas nema istu ideju. Tu mislim na Panatinaikos, koji se žestoko pojačao, mislim na Crvenu zvezdu i na igrače koje je dovela, mislim na Partizan sa Obradovićem i igračima kao što su Panter, Avramović, Ledej i na njihovih 20.000 navijača“ a zatim istakao da je domaći teren od ključnog značaja u najjačem evropskom klupskom takmičenju.

„Ako pogledate prethodne sezone, videćete da je vrlo malo timova uspelo da „preokrene“ situaciju kada nisu imali prednost domaćeg terena u plej-ofu. Dakle, to dovodi do toga da morate da budete u Top4, a ne u Top8 ako želite da odete na Fajnal for“ nakon toga pričao je o Željku Obradoviću i njegovom povratku u Evroligu.

Osvojio je toga više nego iko drugi. Svi mi ga smatramo najboljim i sigurno da je njegov povratak pozitivna stvar za evropsku košarku“ završio je sa ambicijama Armanija u sezoni pred nama.

„Želimo da osvojimo Skudeto, da dodamo treću zvezdicu iznad grba, želimo da se vratimo na Fajnal for Evrolige, ali znamo da prvo moramo da dođemo do plej-ofa, a to neće biti lako, jer od 18 klubova koji će igrati, samo osam idu u drugi krug. U NBA, na primer, od 30 timova, čak 16 idu u doigravanje. Biće jako teško“!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

2 Komentara

  1. Kad’ pitash “qana, kako se zove ovaj trener,
    ..on kao iz topa…
    -MesiNA..!
    -ULeti ti Qrchina…!!
    .!. XXAAXXAA .!.
    PS..shto bi neko mudar rekao, “qani bez nadzora, bice VRACENI u cirkusss, na shipku, k’o i vodYa im..?! .!. XXAAXXAA .!.
    ..toliko o ozbiljnosti kk plaqiyat Coor**ve u EL, zna se ko je ko u EL, a to je ORIGINALNI I BESMRTNI, JEDINI OSVAJAC EL IZ SRBIJE=KKP i NAJBOLJI, NAJUSPESNIJI, NEDOSTIZNI=ZELJKO OBRADOVIC!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter