5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KULIBALI: ‘Bukari me je ubedio da dođem u Zvezdu! Drago mi je da igram za klub sa ovakvom istorijom!’ (FOTO)

Objavljeno: 29.08.22 u 16:48

Reprezentativac Malija potpisao za Zvezdu!

Baš kako je i najavljivano tokom prethodnih dana, doskorašnji napadač francuskog Nanta, Kalifa Kulibali, novi je fudbaler Crvene zvezde. Snažni reprezentativac Malija, visok 197cm, zvanično je predstavljen na stadionu ‘Rajko Mitić’, u društvu predsednika Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele.

-Drago mi je da sam ovde sa vama, Crvena zvezda i Beograd… Drago mi je da igram za istorijski klub kao što je vaš. Nadam se da ću da doprinesem timu. Cilj nam je da osvojimo nacionalni šampionat i budemo dobri u Ligi Evropekazao je Kulibali i nastavio:

-Veoma mi je interesantna Crvena zvezda, gledao sam vašu poslednju evropsku utakmicu. Pre toga sam pratio vaš klub na Instagramu i Bukari me je ubedio da dođem u Crvenu zvezdu. Upoznat  sam da ljudi vole Zvezdu. Nadam se da ću da doprinesem – poručio je snažni napadač.

Reprezentativac Malija je prethodne sezone postigao pet pogodaka u elitnom francuskom takmičenju, a odigrao je 21 utakmicu. Član Nanta je od 2017. godine, a sa ovom ekipom je osvojio nacionalni Kup. Kulibali je ranije nastupao za Gent, Šarloa i Pari Sen Žermen. Za nacionalni tim Malija zabeležio je već 26 nastupa

 

 

0
0

5 Komentara

  1. Pa kako da niye interesantna…FK Coor***VA je poznata po tome, da zbog velikih i nezapamcenih grehova u protekloj ERI (a i od SAmog zacetka-Nikola Bugarcic-ZVER=osnivac..) SIGURNO NECE „OTICI U RAY“, ALI zbog sadasnje LAZNE ‘DOM i NA CIyE’, UPITNO IM JE I „MESTO U PAKLU“…znaci, zAVrshice u Qrcccu k’o i KK ‘istoq imena’…?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter