0
Košarka

FOTO: Screenshot

KAMERA ZAVIRILA U SVLAČIONICU SRBIJE POSLE POBEDE U TURSKOJ: Neverovatna transformacija Nikole Jokića, sada se vidi da je prava mašina /VIDEO/

Objavljeno: 29.08.22 u 08:18

MVP NBA lige je pokazao da je u sjajnoj formi.

Nakon pobede nad Grčkom, košarkaška reprezetnacija Srbije je ostvarila trijumf i nad Turskom sa 79:72 u drugom meču I Grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u košarci, čime je povećala šanse za odlazak na smotru najboljih selekcija planete.

Posle velike pobede izabranika Svetislava Pešića, televizijske kamere su ‘uhvatile’ snimak iz svlačionice Srbije na kojoj se vide reprezentativci, među kojima je i zvanično najbolji igrač sveta Nikola Jokić. Dvostruki MVP najjače košarkaške lige je u jednom momentu skinuo dres, a onda i majicu, pa se na njegovom telu video svaki mišić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ovo je još jedan od pokazatelja da je Jokić u nacionalni tim došao potpuno spreman i da više nema ni traga od ‘nekadašnjeg bucka’, koji je uspeo da u potpunosti transformiše svoje telo.

Nakon ove pobede u Istanbulu, naš tim nastavlja pripreme za Evrobasket, čeka se da se vidi kako će se oporavljati Nemanja Nedović i Nemanja Bjelica koji nisu doputovali na Bosfor, a prvi meč u Pragu nas čeka 2. septembra kada se sastajemo sa Holandijom.

Snimak možete pogledati na videu ispod, od 6.45 minuta:


(VIDEO:YouTube/Sport Klub)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter