0
Domaći fudbal

Fudbal, Meridijan super liga, sezona 2007/08.Smederevo Vs. Partizan.Stadion FK Smederevo, Stadium of FC Smederevo.Smederevo, 06.10.2007..foto: Srdjan Stevanovic

FK SMEDEREVO DEMANTOVAO SVE NAVODE: Nije bilo nikakvog vređanja, šamaranja – samo se vodio razgovor!

Objavljeno: 29.08.22 u 14:12

Otkrili su pravu istinu.

Nakon trećeg vezanog trijumfa fudbalera Smedereva u Srpskoj ligi, prema navodima mnogih medija, došlo je do incidenta. Navijači, navodno nisu bili zadovoljni stilom igre koji gaji njihov voljeni klub, pa je objavljeno da su viđene neprijatne scene na stadionu.

Ipak, sve te navode, demantovao je klub, zvaničnim saopštenjem u kome piše da niije bilo nikakvog nasilja, već da su navijači samo pričali sa igračima i trenerom.

FOTO: FK Smederevo 1924

Demantujemo sve tekstvoe koji su izašli u medijima povodom dešavanja nakon utakmice FK „Smederevo 1924“ i FK „Takovo“ u Smederevu.

Istina je da su navijači razgovarali sa trenerom i igračima posle utakmice što se viđa na svim stadionima u Srbiji i svetu.

Vređanja, šamaranja i bilo kog drugog vida nasilja nije bilo što mogu da potvrde svi koji su bili prisutni.

Napominjem da nije bilo nikakvih incidenata, naprotiv navijači su posle razgovora mirno napustili tribine stadiona FK „Smederevo 1924“, saopštili su iz kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter