0
Evropske lige

FOTO: Twitter/screenshot

ČELSI NACILJAO POJAČANJE: Tuhel po svaku cenu želi napadača do kraja prelaznog roka

Objavljeno: 29.08.22 u 10:51

U finišu prelaznog roka, ‘plavci’ bi želeli da angažuju još jedno pojačanje.

Iako transfer pijaca ulazi u završnu fazu i polako se zatvara, očigledno je da Čelsi ne namerava da stane, pošto je, prema pisanju medija, ovaj klub zainteresovan da angažuje Vilfreda Zahu.

Ovaj fudbaler nije bio prva meta londonskog kluba, pošto je cena od 25 miliona bila velika za Obamejanga, kao i 60 koliko je Everton tražio za Gordona, pa su ‘plavci’ morali da se okrenu novom reženju, a to je upravo Zaha, sa kojim je navodno već uspostavljen kontakt.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Navodno su obe strane brzo pronašle zajednički jezik, prenose mediji u Engleskoj, te nije isključeno da u finišu prelaznog roka bude ozvaničen još jedan posao na ‘Stamford bridžu’.

Tomas Tuhel navodno po svaku cenu želi da angažuje napadača koji bi mogao da odgovori na njegove zahteve, a na tom mestu vidi upravo Zahu.

Ovaj 29-godišnjak ima ugovor sa Kristal Palasom do narednog leta, pored tog kluba je tokom karijere nastupao samo za Mančester junajted i Kardif.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter