0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAGONETNA IZJAVA PETRIĆA NAKON TRIJUMFA: ‘Događaju se neke stvari koje neću javno komentarisati!’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.22 u 21:16

Drugi uzastopni trijumf vicešampiona Srbije u samoj završnici utakmice!

Fudbaleri Partizana izborili su trijumf nad Radničkim u samom finišu utakmice 8. kola Mozzart bet Superlige Srbije u Kragujvcu (0:1). Crno-beli su do pobede stigli pogotkom Natha u 88. minutu susreta, kojem je prethodio udarac iz ugla.

Partizan već u sredu očekuje naredni meč i to protiv Crvene zvezde. Po završetku susreta na ‘Čika Dači‘ oglasio se trener crno-belih, Gordan Petrić.

-Malo je drugačije u odnosu na Mladost. Više smo malo igrali. Ali opet se stvari ponavljaju koje ne bi smeli da se ponavljaju igračima sa dosta mečeva u nogama. Tu se događaju neke stvari o kojima neću javno komentarisati. Svakako, spremamo se za sredu. Neki igrači su izašli ranije, npr. Urošević koji nikad nije tražio izmenu danas jeste – kaže Petrić i dodaje:

-Sad su to dečije bolesti, reći teren je slab. Teren je slab i nama i Radničkom. Tehničke greške su bile izražene kod nas. Miran pas, to je ono što me zabrinjava. Okrećemo se Crvenoj zvezdi i videćemo kako će izgledati – zaključio je Petrić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter