0
Domaći fudbal

Partizan - Hamrun Spartans, UEFA, Conference League, liga konferencija 18.8.2022. Aug. 18. Beograd Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SVI ČEKAJU DA VIDE TRAOREA NA DELU: Evo gde možete gledati meč Radnički Kragujevac – Partizan!

Objavljeno: 28.08.22 u 14:32

Crno-beli žele trijumf po svaku cenu.

Fudbaleri Partizana, danas nastavljaju sa utakmicama u Mozzart Bet Superligi Srbije. Izabranici Gordana Petrića, uspešno su prebrodili Hamrun u plej-of za Ligu konferencija, a sada je došao red i na susret sa Radničkim iz Kragujevca u 8. kolu domaćeg šampionata.

Ovaj duel na programu je od 17 časova na stadionu Čika Dača u Kragujevcu, a prenos uživo obezbeđen je na Arena sport premium 1 kanalu.

Petrić je na konferenciji za medije istakao da će u Kragujevcu promeniti sistem igre, dok će šansu dobiti i novajlija Hamidu Traore, koga Partizan užurbano uigrava za večiti derbi. Crno-beli žele pobedu u Kragujevcu po svaku cenu, kako bi nakon nekoliko kikseva na startu sezoni, ostali u trci za vrh Mozzart Bet Superlige Srbije.

Na konferenciji za medije pred ovaj duel, strateg Partizana otkrio je i ko je meta broj 1 u prelaznom roku.

– Gojko je taj koji je broj 1. Klub će sve učiniti, radi sve da se to završi, ali ima i druga strana, Standard ima svoje prioritete. Da li će doći, ako ne dođe sada, može i u januaru, kada se sve slegne, istakao je Petrić.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter