2
Fudbal

Milan Pavkov Crvena Zvezda - NK Bravo pripremna utakmica 24.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PAVKOV STIGAO KOD STOJKOVIĆA I RAŠOVIĆA: Specijalno predstavljanje i dvogodišnji ugovor za srpskog napadača! (FOTO)

Objavljeno: 28.08.22 u 12:58

Spreman je da trese protivničke mreže.

Odlučila je Crvena zvezda da proda iskusnog napadača Milana Pavkova, ali je odmah i našla zamenu za njega. Pavkov je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa saudijskom Al Faihom, koju sa klupe predvodi Vuk Rašović, dok je prvi golman Vladimir Stojković.

Mala srpska kolonija, formirana je, a očigledno je da je Pavkov bio velika Rašovićeva želja, dok nema sumnje da će doneti mnogo toga u napadu. Doskorašnji fudbaler Zvezde, potpisao je dvogodišnji ugovor, a klub ga je na zvaničnom Instagram profilu predstavio na lep način.

Naime, pored slike sa Abdulahom bin Ahmed Aanmijem, koji je predsedavajući odbora direktora kluba, objavljena je i posebana ilustracija Milana Pavkova. Očigledno je da čelnici Al Faihe očekuju da će Pavkov zasijati i nastaviti sa sjajnom golgeterskom serijom koju je imao na startu sezone u redovima srpskog šampiona.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

2 Komentara

  1. DOBRODOSAO MEDJ. GROBARE MOY MILANE!!!
    PS..na isinstiranje Grobara, Vuka i Stoyketa, primljen si..naravno uz oblacenje SVETE MAJICE, zahvaljujuci kojoj si dobio oprost i od nasss Grobara i postao si LEGENDA cestitog dela Srb.!!!
    .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter