0
Košarka

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 25: Novak Djokovic (C) of Serbia reacts during the FIBA Basketball World Cup 2023 Qualifier game at Stark Arena on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NE DAJU MU U NJUJORK, ALI STIŽE U ISTANBUL: Đoković ponovo bodri košarkaše Srbije!

Objavljeno: 28.08.22 u 14:05

Uživo je pratio i meč sa Grčkom.

Vesti kojih su se svi pribojavali, nažalost su bile realnost – Novak Đoković je istakao da i definitivno neće moći da igra na US openu. Srpski teniser svoje slobodno vreme troši na najbolji mogući način, a koliko mu je za srce prirasla košarkaška reprezentacija Srbije, govori i to da je prisustvovao prijateljskom meču u Sloveniji, kao i utakmici kvalifikacija za SP u Štark Areni.

Jedan turski novinar, danas je javio da će Novak biti prisutan i večeras, na utakmici koju Srbija igra u Istanbulu i koja je jedna od najvažnijih u poslednje vreme. Našoj selekciji je trijumf neophodan, kako bi se približili cilju – plasmanu na Svetsko prvenstvo koje se igra 2023. godine.

Ovaj susret počinje večeras u 19 časova, a videćemo i da li će se najava turskog novinara Leventa Javuza ostvariti. Nema sumnje da Đokovićeva podrška, posebno znači Orlovima, a posebno u prepunoj dvorani u Turskoj.

VESTI O KOŠARKAŠKOJ REPREZENTACIJI SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter