0
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

NAVIJAČI NOVOG PAZARA NAPRAVILI SPEKTAKL: Ti si ponos naše čaršije – postavljen klupski rekord! (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.22 u 13:41

Postali su senzacija domaćeg šampionata.

Fudbaleri Novog Pazara su u 8. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije savladali Mladost GAT na gostovanju u Novom Sadu sa 1:2. Ovo je bio čak peti uzastopni trijumf za ekipu koju sa klupe predvodi Vladimir Gaćinović, čime je postavljen i klupski rekord.

– FK Novi Pazar je pobedom u Novom Sadu ostvario petu uzastopnu pobedu u Superligi Srbije i na taj način oborio je klupski rekord od četiri slavlja u nizu zabeležen u sezoni 2014/2015. Jedini igrač koji je bio direktni akter u svih devet utakmica je Miloš Mijić, saopštili su iz Novog Pazara.

Povodom ovog uspeha, navijači ovog kluba, sačekali su ekipu po povratku sa gostovanja, a dočekali su ih uz pesmu i aplauze.

– Ti si ponos naše čaršije, orilo se u Novom Pazaru.

Mnogi su bili skeptični kada su Novopazarci startovali sa 3 poraza, ali je onda usledio potpuni preporod. Savladani su redom Partizan, TSC, Radnički Niš, Napredak i na kraju Mladost GAT.

VESTI O MOZZART BET SUPERLIGI SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter