1
AdmiralBet ABA Liga

Zach LeDay dunks the ball Partizan v Borac Cacak-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 05.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

LEDEJ SPREMAN ZA NOVU SEZONU: ‘Ne znam jesam li ikada ovako trenirao!’

Objavljeno: 28.08.22 u 11:52

Partizan ove sezone ‘puca’ na visoko!

Košarkaši Partizana puni entuzijazma počeli su pripreme za novu sezonu. Američki krilni centar – Zek Ledej, smatra da je tim idealan svoj mladosti i iskustva:

‘Imamo dobru grupu momaka, doveli smo veterane da nam pomognu. Imamo idealan miks mladih i starijih igrača, tačnije, nemamo stare igrače, imamo iskusne igrače koji su veterani u Evroligi i znaju šta je potrebno kada se takmičite na elitnom nivou. Uzbuđen sam kako izgledamo, biće potrebno da stvorimo hemiju, ali tu je trener Obradović da nam pomogne da pronađemo formulu i da krenemo da radimo. Dosta se očekuje od nas!’ – rekao je Ledej u razgovoru za MozzartSport.

VESTI O KK PARTIZAN:

O finalnoj seriji sa Crvenom zvezdom nije imao previše reči.

‘To… ne znam šta da kažem… vau… to je prošlost. Imali smo celo leto da prevaziđemo to, svi smo radili, trenirali da budemo bolji igrači. Sada gledamo samo napred, nema potrebe bda gledamo šta se desilo, iza nas je. Cilj je gledati šta je ispred nas i napredovati!’

from left Mathias Lessort Uros Trifunovic Dallas Moore Zach LeDay
Partizan v Mega-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 20.01.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Trenira se ‘punom parom’!

‘Kada sam se vratio u SAD, odmarao sam jedan period. Bilo mi je potrebno da se regenerišem, ali sam ubrzo počeo sa radom. Iskreno, ne znam da li sam nekada više trenirao nego ovog leta. Pokušavao sam da ne prekidam seriju dobrih treninga, da se uvek nadogradim na ono što sam prethodni dan uradio, ispostavilo se da se serija dobrih treninga baš odužila tokom leta i zadovoljan sam što je tako ispalo!’

0
0

1 Komentara

  1. Samo JAKO ZEK!!! PS..a sto se tice finalne serije Aba ljige sve je vidjeno, tj. u 4 tekmi smo ih OTKINULI od i ovog, ko zna kojeg zivota po redu, sa 30-tak razlike i to je BIO REALAN ODNOS SNAGA NA TERENU, ALI su se or“qani (podele, urusavanja i razdvajanja svega cestitog u Srb.) pobrinuli da ne bude ‘iznenadjenja’ po njihov kk mutant, tj. drz. proyekciyu maLih or“qana!!!
    Samo, ove sezone je ZOC konacno shVAtio o kakvom se ‘sistemu radi’ i PONUDICE IM TRI (3) OPCIJE, tj. „PUTA“, pa neka SAMO IZABERU ODGOVARAJUCI IM PUT : Na qrobLje, u bolnicu ili u LoodNICU…jbg IZBOR JE NJIHOV, a SVI znamo kako su im BIRALI predhodnici iz one uqasene, ALI oriqinal Coor**VE, kada im je DV ponudio SLICNE USLOVE, TJ. IZBOR..?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter