0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KALINIĆ U STILU SLAVNIH PRETHODNIKA: Pogotkom sa pola terana uz zvuk sirene Nikola je utišao dvoranu! (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.22 u 21:30

Muk u ‘Sinan Erdem Domu’!

U okviru 6. kola grupe I kvalfikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u košarci, nacionalni tim Turske ugostio je selekciju Srbije u ‘Sinan Erdem‘ dvorani. Utakmicu u Istanbulu ukrasili su fenomenalni potezi na obe strane terena, kao i mnoštvo uzbuđenja. Susret je završen trijumfom našeg tima, koji je ispustio +19 sa poluvremena, ali sjajnom igrom u samom finišu uspeo da dođe do važne pobede. Srbija je slavila rezultatom 72:79 i tako prišla korak bliže plasmanu na SP.

Sjajna igra krasi ekipu čuvenog Svetislava Karija Pešića, a neki maestralni potezi jednostavno zauvek prate našu reprezentaciju. U stilu slavnih prethodnika koji su branili boje Srbije, Nikola Kalinić je utišao sve navijače u dvorani, osim onih malobrojnih koji podržavaju Srbiju, a predvodi ih Novak Đoković. 

FOTO: STARSPORT

Košarkaš Barselone je uhvatio loptu 2,3 sekunde do kraja prvog poluvremena, a onda je šutno i pogodio ‘trojku’ sa naše polovine igrališta!

Uživajte u majstoriji doskorašnjeg lidera Crvene zvezde!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter