0
Košarka

FOTO: @nikola_kalina/ Instagram screenshot

KAD DOMINIRAŠ U KOŠARCI, PA SE OPROBAŠ KAO KUVAR: Srpski košarkaši uživaju nakon pobede, Kalinić pokazao kulinarske sposobnosti! (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.22 u 23:50

Orlovi svratili na večeru kod Nusreta!

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Tursku u okviru kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo. Orlovi su u ‘Sinan Erdem‘ hali u Istanbulu slavili sa 72:79.

Najefikasniji pojedinac u redovima Orlova bio je MVP NBA lige i najbolji košarkaš na planeti, Nikola Jokić. Popularni Džoker završio je meč sa učinkom od 24 postignuta poena i 10 uhvaćenih lopti. Marko Gudurić je dodao 14 poena, uz skok i šest asistencija, a Nikola Kalinić je na isti poenterski učinak zabeležio šest uhvaćenih lopti i uspešno dodavanje. Dvocifren je bio i Vladimir Lučić sa 11, dok je Jagodić Kuridža ubacio sedam poena.

Po završetku susreta momci su odlučili da proslave pobedu. Otišli su na večeru, a logično je da su ‘vodiči’ bili igrači koji su dugo godina nastupali ili i dalje igraju u Turskoj (Kalinić, Gudurić, Micić, Bjelica, Petrušev). Otišli su u restoran kod čuvenog Nusreta, a Nikola Kalinić se oprobao u ulozi kuvara. Pogledajte kako je to izgledalo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter