3
Košarka

FOTO: STARSPORT

ATAMAN: ‘Ja ću proveriti gde smo mi grešili, a nadam se da će FIBA isto uraditi sa sudijskim odlukama!’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.22 u 22:50

Selektor Turske nezadovoljan posle poraza od Srbije!

U okviru 6. kola grupe I kvalfikacija za plasman na Svetsko prvenstvo u košarci, nacionalni tim Turske ugostio je selekciju Srbije u ‘Sinan Erdem‘ dvorani. Utakmicu u Istanbulu ukrasili su fenomenalni potezi na obe strane terena, kao i mnoštvo uzbuđenja. Susret je završen trijumfom našeg tima, koji je ispustio +19 sa poluvremena, ali sjajnom igrom u samom finišu uspeo da dođe do važne pobede. Srbija je slavila rezultatom 72:79 i tako prišla korak bliže plasmanu na SP.

Selektor Turske, Ergin Ataman, smatra da je njegov tim bio bolji u drugom delu meča, ali nije imao lepe reči za sudijsku postavku.

-Pokazali smo dva lica. U prvom poluvremenu nismo postojali na parketu. Nismo uspeli da zaustavimo Jokića, imali smo loša rešenja u napadu, veliki minus. U nastavku smo promenili sistem, zaustavili smo Jokića, neutralisali bekovsku liniju, stigli do egala, imali priliku da stignemo do pobede, ali nismo uspeli u tome. Nadam se da će čelnici FIBA proveriti neke odluke sudije u samoj završnici, kao što ću i ja proveriti gde smo grešili – poručio je  Ergin Ataman.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

3 Komentara

  1. Atamane,ne moze sve biti potaman Izvrsio si pritisak na sudije koji je urodio plodom, sudjenje je inache bilo lose,ali egal lose za obe ekipe.

    0
    0
    Odgovori
  2. A TAMAN si se ponadao da ces pobediti repku Srb. k’o i plaqiyat Coor***VE sto redovno ..radis, ..jbg..samo da pitam, da li je ISTI CENOVNIK kao sto je bio..12000 sat, a 16000 noc s;crvenom Coor***vom..ok, hvala, pitam za DV&Zo ca.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter