0
Domaći fudbal

Borisav Burmaz i Milos Pantovic Vozdovac - Kolubara Superliga Srbije 22.8.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

VOŽDOVAC BLICKRIGOM SLOMIO LUČANE: Zmajevi prvi put više od gola na utakmici!

Objavljeno: 27.08.22 u 19:54

Fudbaleri Voždovca su došli do trijumfa nad Mladosti u Lučanima, a rezultat je bio 1:2. Zmajevi su ovako upisali četvrti trijumf u sezoni, a ovo je ujedno prvi meč na kome su postigli više od jednog pogotka, jer su sve utakmice do sada pobeđivali minimalno.

Promašili su domaći penal i priliku da povedu u 34. minutu, a neprecizan sa bele tačke bio je Milan Bojović, najbolji strelac u istoriji Superlige Srbije, koji je uputio blag udarac koji je pričitao golman Zmajeva Krunić. Potom skupo je taj promašaj koštao Lučane, jer je Borisav Burmaz je doneo prednost svom timu u 66. minutu da bi svega tri minuta kasnije prednost duplirao Miloš Pantović i tako zacementriao pobedu beogradskog tima. Uspeli su domaći da smanje prednost pet minuta pre kraja, ali to je bilo sve od tima iz zapadne Srbije.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Voždovac je nakon ovog trijumfa na trećem mestu, sa četiri trijumfa, uz samo dva poraza, dok je Mladost ostala na svega jednom trijumfu, pa su trenutno 13. sa svega šest bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter