0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@LCFC

TOD BOLI NIJE NOVI ROMAN, ALI SIGURNO TROŠI VIŠE: Čelsi dovodi najskupljeg defanzivca u istoriji fudbala!

Objavljeno: 27.08.22 u 12:06

Čelsi je jurio Žila Koundea, otela ga je Barselona jer je Plavcima bilo preskupo da izdvoje 70.000.000 evra za francuskog defanzivca. Ipak, Plavci su u smiraj prelaznog roka ostali bez previše mogućnosti za cenkanje, pa je da vadi kestenje iz vatre dovedem Vesli Fofana.

Pošto su aktuelni prvaci sveta prema pisanju Fabricija Romana izdvojili neverovatnih 88.000.000 miliona evra, čime će engleski defanzivac postati najskuplji igrač poslednje linije odbrane u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu. Ugovor je potpisan na šest godina.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

Čelsi polako može da slaže kockice nakon ne tako sjajnog starta sezone, a goruće pitanje ostaje još samo centralnog napadača jer tu imaju samo Armanda Broju kao jedinu prirodnu devetku u sastavu. Takođe Hari Megvajer je prodat za oko 87 miliona evra, što je po današnjem kursu nešto više od milion evra manje od cene Fofane, koji postaje najskuplji defanzivac ikada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter