0
Tenis

FOTO: TSS

RISTIĆEVA PONOVO TRIJUMFALNA: Tenisko čudo od deteta došlo do novog trofeja!

Objavljeno: 27.08.22 u 19:26

Maestralna Mia Ristić do nove titule, Pisariću dubl trofej!

Srbija je dobila zlatno tenisko čudo od deteta! Nije ovo samo mišljenje teniskih stručnjaka to je činjenica koju potvrđuju fantastični rezultati 16 – godišnje Mie Ristić. Iz nedelje u nedelju niže trofeje na svim frontovima, od evropskih i svetskih juniorskih do profi voda. U poslednjih mesec i po dana Mia je odigrala 21 singl meč, pobedila u 20, osvojila Pojedinčano evropsko zlato, ekipno srebro, profi prvenac na turniru nagradnog fonda 25.000 u Vrnjačkoj Banji, ove nedelje zagrlila je i ITF juniorski šampionski pehar na turniru J1 kategorije u Pančevu.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

U borbi za ITF J1 prvenac Ristićeva je kao peti nosilac savladala osmu kosturašicu ovog takmičenja, ruskinju Anastasiju Grečkinu 6:1, 6:7(5), 6:2.

Ovaj trofej neustrašivoj devojčici iz Bora, velikom šampionu donosi i plasman među 50 juniori sveta.

U muškoj dubl konkurecniji na juniorskom ITF J1 kategorije takmičenju u Pančevu trofej je osvojio mladi srpski juniorski as Aleksa Pisarić u paru sa kolegom iz Švajcarske Patrikom Šoenom. Oni su u borbi za tron savladali par Dženev, Zimnoh (BUL,UKR) 7:5, 6:3.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter