1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ NAKON POBEDNIČKOG DEBIJA: ‘Drugo poluvreme je model kakvi treba da budemo!’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.22 u 23:50

Zvezda ubedljiva na ‘Marakani’!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Javor Matis pred domaćim navijačima sa 4:1. U utakmici 8. kola nacionalnog prvenstva Srbije na klupi aktuelnog šampiona naše države debitovao je Miloš Milojević, koji je za klupski sajt izneo prve utiske posle duela.

– Bilo je teže nego što rezultat pokazuje. Trebalo je vremena igračima da slome otpor defanzivno organizovane ekipe, malo nas je i primljen gol poremetio. Odnos i energija je nešto na šta ne mogu da se žalim. Čestitam momcima, a drugo poluvreme je ono kakvi treba da budemo – kazao je novi trener crveno-belih.

Širok roster je nešto što definitivno krasi Crvenu zvezdu ove sezone.

– Moć Zvezdinog tima je što imamo po dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji. Oni koji igraju su u boljoj formi od onih koji ne igraju, međutim, i oni imaju kvalitet, i moramo da ih razigramo. To je nešto što može da nam donese prevagu u prvenstvu i Evropi – zaključio je Milojević.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter