3
Domaći fudbal

Dragan Dzajic FK Crvena Zvezda svecana vecera 15. Decembar 2091. 15.2.2019. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

LEGENDRA CRVENE ZVEZDE O CRVENO-BELIMA: Nema lakih rivala, Stanković otišao zbog jedne stvari!

Objavljeno: 27.08.22 u 14:53

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji srpskog fudbala, Dragan Džajić, govorio je za Sport Klub o borjnim stvarima, a najviše o očekivanjima u Evropi za Crvenu zvezdu, ali i

„Kad bi mi neko, uoči žreba, ponudio da biram protivnike, ne znam koga bih izabrao. Ma, igraj fudbal i, ako možeš, pobedi, ne opterećuj se imenima, kali se, trči, driblaj, centriraj, a kad si u poziciji da zatreseš mrežu, uradi sve da budeš precizan. I znaj, svaki rival je težak, nikoga ne smeš da potceniš, svuda u svetu se radi, odavno je odomaćeno: svi igraju fudbal“, kaže Dragan Džajić za Sport Klub.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Zvezda je za rivale u grupi Lige Evrope dobila Monako, Ferencvaroš i Trabzon.

„Nastaviću tamo gde sam stao, zapravo tu je trebalo i da se stavi tačka, pošto neću reći ništa novo. Dakle, nema lakih. Igraj Zvezdo, i pobedi!“

U nastavku sezone sa novim trenerom?

„Stanković nije mogao da podnese eliminaciju od Makabija, želim sreću njegovom nasledniku“, kratko je Džajić prokomentarisao.

0
0

3 Komentara

  1. Eeeee ‘ovo’ ye vec „LE qe nDA…?!!!’ , tj. pretecHa ovih trenutnih sledbenika/poklonika/i uziVAlaca ..prayDAAA…?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter