0
Lifestyle

FOTO: Hisense

SPREMI SE ZA SVETSKO PRVENSTVO: Sjajni popusti na Hisense ULED televizore!

Objavljeno: 26.08.22 u 11:52

Da li ste spremni za SP?

Da li odbrojavate dane do najiščekivanijeg sportskog takmičenja ove godine? Svetsko prvenstvo u fudbalu je sve bliže, a sada je pravo vreme da se, ukoliko ne idete u Katar, pripremite za gledanje utakmica u kućnoj atmosferi. Kako bi vam pripreme učinio zabavnijim Hisense je organizovao specijalnu akciju „Spremi se za svetsko!“ na kojoj se ULED televizori nalaze na fantastičnom popustu i koja traje od 15. do 31. avgusta.

Jedna od osnovnih prednosti ULED tehnologije je ta što su, za razliku od tradicionalnih LED televizora, slike koje vidite su živopisnije, oštrije i detaljnije. Objašnjenje leži u činjenici da ULED predstavlja naprednu tehnologiju prikazivanja LED pozadinskog osvetljenja, kao i upravljanja bojama. Pored opšte optimizacije ovih parametara, poseduje i mogućnost upravljanja zonalnom osvetljenošću, koju kontroliše lokalni algoritam, a rezultat je optimalna slika sa svetlijom belom i dubljom crnom bojom. Zahvaljujući ovim funkcijama ukupan kvalitet slike televizora dostiže neverovatan nivo, a imaju ih Hisense  modeli iz kategorija U7 i U8, koje možete kupiti po specijalnim akcijskim cenama.

Utakmice u dnevnoj sobi

Zahvaljujući ovoj specijalnoj tehnologiji zaista ćete dovesti fudbalske zvezde u vašu dnevnu sobu. Na momente ćete se sigurno zapitati da li se utakmice igraju na stadionu ili na vašem tepihu. Slobodno možete da zaboravite na dosadašnje slike na TV ekranima i spremite se za erupciju neviđenih boja koje donosi Quantum Dot Colour, a koje u potpunosti menjaju dosadašnji doživljaj gledanja, ali i navijanja.

Pored toga što nećete propustiti nijedan detalj, sveobuhvatni zvuk pružiće vam skroz novo iskustvo koje omogućava Dolby Atmos. Zatvorite oči i osetićete se kao da ste na punim tribinama katarskih stadiona.

Za ove televizore karakterističan je i Hi-View Engine, mehanizam koji pokreće veštačka inteligencija. Ekskluzivno jezgro omogućava brzo grafičko procesuiranje i podešava interne postavke u realnom vremenu kako bi se optimizovao kvalitet slike i iskustvo gledanja.

Bez obzira što ne idete diretkno u Katar da gledate najuzbudljivije fudbalske mečeve ove godine i da bodrite našu reprezentaciju, uz Hisense ULED televizore, zaboravićete na kilometre koji vas dele i osećaj će biti kao da ste zaista tamo!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter