0
Košarka

Serbia v Greece - FIBA World Cup Qualifiers on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SLIKA O KOJOJ PRIČA ČITAVA SRBIJA: Đoković došao da poseti Micića – srpski košarkaš izgleda dobro! (FOTO)

Objavljeno: 26.08.22 u 09:12

Svi se nadamo najboljem.

Čitava Srbija zabrinula se nakon što je sinoć na meču naše selekcije sa Grčkom, jedan od najboljih košarkaša Orlova Vasilije Micić doživeo povredu. On je odmah otišao u svlačionicu, a selektor Svetislav Pešić na konferenciji za medije, istakao je da će se sačekati da sve prenoći, ali i da se nada da nije u pitanju teža povreda.

FOTO: STARSPORT

U momentu kada je Micić pao, u čitavoj dvorani je nastao muk, a sa neizvesnošću ovu situaciju posmatrao je i najbolji srpski teniser Novak Đoković. On je nakon meča posetio srpskog plejmejkera i aktuelnog MVP-ja fajnal-fora Evrolige, što je obeleženo i slikom koju je objavio KSS.

Detalji Micićeve povrede, uskoro će biti poznati, pa će selektor Srbije Svetislav Pešić znati da li može da računa na njega za utakmicu sa Turskom koja je na programu za 2 dana u Istanbulu. Taj duel, propustiće Nemanja Nedović i Nemanja Bjelica, koji će ostati u Beogradu.

– Bjelica i Nedović ostaju u Beogradu, nastojaće da saniraju povrede i treniraju, a tek posle utakmice sa Turskom i dodatnih pregleda imaćemo jasnu sliku da li će moći da igraju na Evropskom prvenstvu ili ne, rekao je Pešić.

VESTI O VASILIJU MICIĆU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter