1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PIŽON: ‘Sve grupe su jake, nema lakih utakmica u Ligi Evrope! To su mečevi koji igračima daju ime!’

Objavljeno: 26.08.22 u 21:57

Legendarni fudbaler i trener dao je komentar o protivnicima koje je Zvezda izvukla na žrebu u Istanbulu!

Fudbaleri Crvena zvezde igraće ove sezone u Lige Evrope, u grupi H, gde je srpski šampion smešten sa Monakom, Ferencvarošem i Trabzonsporom,

Utisak četvrte Zvezdine zvezde Vladimira Petrovića Pižona kada je reč o grupi H je takav da će biti teški mečevi, ali da će to biti prava poslastica za publiku.

– Sve grupe su jake i nema lakih utakmica u Ligi Evrope. Publika će uživati, jer će gledati sjajne ekipe, a smatram da Zvezda ove godine ima još bolji tim nego prethodnih i da možemo da napravimo iskorak. Ipak, dosta toga zavisi i od sportske sreće, ali mislim da igrači jedva čekaju da igraju ovakve utakmice pred punim tribinama. To su mečevi koji igračima daju ime. Moraju dobro da se analiziraju protivnici, jer neće biti lako, ali sam siguran da ćemo svi moći da uživamo – rekao je Petrović.

0
0

1 Komentara

  1. ‘Leqendarni trener..’..?!!! NIKAD’ cuo za ovoq, u moje vreme najjaci Lik je ‘Leqendarni’ LALE cije reci poqadjayu prAVo u ‘metu’, tj. ‘IMAJU TEZINU’ za razliQ od ovoq LIKA…?!!! .!. XXAAXXAA .!. JEDAN JE LALE!!! PrAVda za P AV KO VA AAAA!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter