0
Kladionica

FOTO: MerkurXTip

MerkurXTip Fantasy liga: Imaš 1.504.000 razloga da oprobaš u ovoj ligi!

Objavljeno: 26.08.22 u 17:08

MerkurXtip Fantasy liga: Pridruži se i pokaži šta znaš


Počela je prva MerkurXtip Fantasy liga i već u prvoj nedelji okupila bezmalo 3.500 ljubitelja engleske Premijer lige, ali i fudbala uopšte. Dobro je poznat koncept ovog „takmičenja“, ali MerkurXtip je dao dodatnih 1.504.000 razloga da se što više poznavalaca fudbalskih prilika na Ostrvu uključe u igru i pojačaju doživljaj praćenja najjače lige na svetu.

Uz nedeljne, mesečne i sezonske nagrade, MerkurXtip Fantasy liga vredna je pune pažnje. Nagradni fond iznosi 1.504.000 dinara, a fond je podeljen u 1.000.000 dinara freebet-a i 504.000 dinara u sjajnim robnim nagradama, a pomenućemo samo nekoliko: iPhone 13, televizor ekrana 55 inča, Sony Playstation 5, APPLE smart watch…

Mesečne nagrade za najboljih 10 takmičara takođe su veoma primamljive. Pobednik meseca će dobiti 30.000 dinara freebet-a, drugoplasirani 20.000, trećeplasirani 10.000 i tako sve do 10. mesta koje nosi 1.000 dinara freebet-a, a naravno tu je i nagrada od 3.000 dinara freebet-a za pobednika nedelje. Treba reći da pravo na robne nagrade, koje se dodeljuju na kraju sezone, imaju svi učesnici koji se priključe MerkurXtip Fantasy ligi do 14.30 časova 26. decembra. Svi oni koji se priključe posle ovog termina, biće u konkurenciji za nedeljne i mesečne nagrade.

Svima koji se već bili deo Fantasy Premijer lige pravila su poznata i znaju da svaki potez igrača, koji su u izabranoj postavi, može da znači razliku između dobrih i sjajnih poznavaoca prilika u ovoj ligi. Sistem bodovanja je takav da ima razlike da li je potencijalni pogodak postigao odbrambeni igrač, neko iz sredine terena ili napada, minuti provedeni na terenu, asistencija, da li će tim primiti gol ili ne, žuti ili crveni karton, odbrane golmana itd.

Sve to daje posebnu draž engleskoj najjačoj ligi, a svakako od pomoći može da bude i ponuda za klađenje na igrače u MerkurXtip-u. Ko je u prve tri nedelje Premijer lige u Fantasy timu imao Halanda, Mitrovića, Žezusa, Salaha i još neke igrače, ozbiljno je profitirao i sigurno je u vrhu generalnog plasmana, ali pred nama je još 35 kola do kraja šampionata i 35 prilika da najbolji osvoji nedeljnu nagradu, ali i bude u konkurenciji za mesečne i one nagrade na kraju sezone.

Već u ovom kolu Salah i ekipa iz Liverpula bi mogla da bude pravi izbor jer je rival Bornmut, Siti bi mogao da ima poteškoća protiv Zahe i razigranog Kristal palasa, a Mitrović i Žezus će na megdan jedan drugom u duelu Arsenala i Fulama. Takođe, Kejn i Son sa svojim Totenhemom idu u goste Notingem forestu pa bi mogli da nastave sa dobrim partijama. Uz još nekoliko igrača koji su generalno veoma zastupljeni u Fantasy timovima i isplaćuju se od početka sezone. Uz sve to, tu je i sjajna kladioničarska ponuda velikog broja Fantasy igrača, koja će svakom navijaču doneti novu dimenziju praćenja omiljenog kluba.

Bez obzira da li ste navijač Sitija ili Junajteda, Liverpula, Arsenala, Fulama ili Lestera, MerkurXtip vam daje novih milion i po razloga da se uključite u izuzetno popularnu Fantasy ligu i da pokažete znanje i umeće, pritom i da zaradite igrajući se.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter