1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega MIS

MEGA NASTAVLJA U SVOM STILU: Mladi šampion Evrope potpisao profesionalni ugovor!

Objavljeno: 26.08.22 u 20:35

Milenkovića očekuje pozajmica u OKK Beograd!

Talentovani krilni centar Mega MIS-a Aleksa Milenković potpisao je prvi profesionalni ugovor sa klubom! Milenković je u protekloj sezoni nastupao za juniorski tim sa kojim je osvojio titulu prvaka juniorske Evrolige kao i titulu u ABA U19 ligi, a u narednoj će nastupati za OKK Beograd na dvojnu licencu.

Po potpisivanju ugovora sa Megom, Aleksa Milenković se zahvalio na ukazanom poverenju i prilici da nastavi da napreduje:

– Potpisom ovog ugovora smatram da sam napravio veliki iskorak u mojoj karijeri. Zahvaljujem se trenerima i menadžmentu kluba na ukazanom poverenju i prilici koja mi je pružena da nastavim da napredujem. Ono što svakako mogu da garantujem je maksimalno zalaganje i posvećenost sa moje strane. Takođe, zahvalan sam na prilici koja se ne pruža toliko često, da igram Košarkašku ligu Srbije sa 18 godina što ću imati priliku na dvojnoj licenci u OKK Beogradu – izjavio je Milenković.

Aleksa Milenković je rođen 18. aprila 2004. godine u Beogradu, visok je 204 centimetara i igra na poziciji krilnog centra. U Megu je došao tokom leta 2021. godine iz Partizana i u protekloj sezoni je sa juniorskim timom osvojio juniorsku Evroligu gde je beležio 9.9 poena i 5,9 skokova u proseku, kao i ABA U19 ligu, gde je imao 6,3 poena i 4,4 skoka po meču. U Roda Juniorskoj ligi Srbije je imao 12,3 poena i 8,2 skoka po meču.

0
0

1 Komentara

  1. Partizanova skola kosarke sa novom upravom se raspala…Pre Milenkovica otisli ; Pazin, Milijasevic, Belic, Stevanovic, Dronjak, ….Danilovic, Tahmaz,….i jos desetak… Treneri nesposobni da rade, a sebe vide kao da su dosli iz NBA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter