7
Košarka

FOTO: STARSPORT

JOKIĆ ODUŠEVLJEN PREPUNOM ARENOM: Počastvovan sam – bilo je zanimljivo čuti skandiranje „MVP“!

Objavljeno: 26.08.22 u 08:46

Dao je srce za svoju zemlju.

Jedan od najzaslužnijih za trijumf Srbije protiv Grčke, definitivno je bio dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić. Srpski centar je postigao 29 poena uz 8 skokova i 6 asistencija, u meču koji je nakon produžetaka završen rezultatom 100:94.

Nakon susreta, Nikola je istakao da je ovo bila ekstremno teška utakmica i da je počastvovan što je igrao pred punom halom.

– Bila je ekstremno teška utakmica za nas. Dobra utakmica, posebno zanimljiva pred našim navijačima. Mislim da su bili naš šesti igrač i zaista sam počastvovan što sam igrao pred mojim ljudima. Stvarno su nam dali dodatnu energiju. Bilo je tu nekih zaista velikih imena, velikih ljudi, koji su radili u ovom sportu i bilo kom drugom. Bilo je predsednika, direktora…. Zaista nam je bilo važno da pobedimo večeras, počeo je Jokić.

VESTI O NIKOLI JOKIĆU:

Potom je pričao i činjenici da mu je čitava dvorana skandirala „MVP, MVP“, rekavši da je bilo zanimljivo slušati to. Takođe, pričao je i o povredi Vasilija Micića.

– Bilo je zanimljivo čuti kako viču „MVP“, cenim ljubav koji mi daju. Vasa se povredio, to je bio veliki problem za nas. Ali Jaramaz je odlično odigrao, odradili smo odličan posao! Veoma lepa pobeda za nas, idemo sad u Istanbul da probamo da pobedimo još jednom, zaključio je najbolji svetski košarkaš Nikola Jokić.

0
0

7 Komentara

  1. SVE GROBAR DO GROBARA!!! Inace i u repki Srb. Grobari nose igru Repke-LUCIC, Jokic (Veliki navijac KKP), Jaramaz, Milutinov, Vanja Marinkovic..za razliku od ‘vedeta’ LAZNOG KLUBA koji u LAZNOJ/NAMETNUTOJ „DOMINACIJI“ NISTA STVORIO NIJE, NISTA OSVOJIO NIJE (bar u EU okvirima..), OSIM VELIKOG RASKOLA MEDJU NAVIJACIMA DVA KK, VELIKE PODELE I MRZNJU JE STVORIO..“APARAT“ KOJI JE UVEO fMPKKcz I i II na ‘mala vrata’..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter