0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Hamad Medjedovic (SRB) v Laslo Djere (SRB) Beograd, 19.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

ĐERE PONOVO U AKCIJI SPASAVANJA MEČ LOPTI: Srpski teniser na izvanredan način prošao u polufinale! (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.22 u 10:25

Nikada se ne predaje.

Srpski teniser Laslo Đere ostvario je novu veliku pobedu koja mu je donela polufinae Vinston Sejlema. On je u četvrtfinalu bio bolji od iskusnog francuskog tenisera Rišara Gaskea sa 2:1 (6:4, 3:6, 7:6), nakon gotovo 3 sata igre.

Ponovo je Đere put do pobede našao nakon spasene 2 meč lopte u tajbrejku odlučujućeg trečeg seta. On je uspeo da se izvuče, da osvoji poene i na servis rivala, pa je slavio sa 8:6 u tajbrejku.

Srbin će se u borbi za finale sastati sa Mark Andrea Haslerom iz Švajcarske, koji je bio bolji od britanskog teniser Džeka Drejpera sa 2:0. U drugom polufinalu snage će odmeriti Adran Manarino i Botik van de Zandšulp.

Đereu je ovo odlična priprema za predstojeći US open, a nema sumnje da će dati sve od sebe kako bi se borio i za titulu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter