2
Domaći fudbal

Belgrade, Serbia - AUG.23 Delije sever Navijaci UEFA Champions League Play-offs, 2nd leg football match between Crvena Zvezda and Maccabi Haifa at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, on Aug. 23, 2022. foto:©/Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

CRVENO-BELI SAZNALI RIVALE: Francuski velikan i šampion Turske stižu u Beograd!

Objavljeno: 26.08.22 u 13:35

Težak žreb za Zvezdu! 

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da opravdaju ulogu favorita, savladaju Makabi iz Haife i plasiraju se u Ligu šampiona. Bez obzira na to, srpski šampion napravio je uspeh, jer će ove sezona nastupati u drugom po kvalitetu evropskom takmičenju – Ligi Evrope.

Zbog sjajnih rezultata na evropskoj sceni tokom prethodnih godina, Crvena zvezda nalazila se u prvom šeširu tokom žreba za grupnu fazu, koji je danas održan u Istanbulu. 

Izabranici Dejana Stankovića nalaze se u grupi H sa Monakom, Ferencvarošem i Trabzonom.

Grupe:

A: Arsenal, PSV, Bode Glimt, Cirih.

B: Dinamo Kijev, Ren, Fenerbahče, AEK Larnaka.

C: Roma, Ludogorec, Betis, Helsinki.

D: Braga, Malme, Union Berlin, Union Sent Žile.

E: Mančester junajted, Real Sosijedad, Šerif, Omonija.

F: Lacio, Fejnord,  Mitjilend,  Šturm Grac.

G: Olimpijakos, Karabag, Frajburg, Nant.

H: Crvena zvezda, Monako, Ferencvaroš, Trabzonspor.

0
0

2 Komentara

  1. Ako će Zvezda igrati svoju igru oj,a ako će se Stanković prilagođavati tropa samo takva.Stanković mi se ne sviđa od početka jer forsira Murinjovu antifudbalsku igru a u tom stilu i opšti sa novinarima.Poraz od Izraelaca je kompletan na njegovoj duši.Ako misli u dalje forsirati Pešića onda u sastavu mora biti i Ohi jer Pešić je drugi špic i zamjena za Bena a nikako glavni špic jer se ni ne kreće tako.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter