4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDI JE ZA MANJE IGRAČA ODLAGAN MEČ: Napredak u Nišu mora da igra bez 14 fudbalera!

Objavljeno: 25.08.22 u 16:10

U petak od 20 časova se sastaju ekipe Radničkog iz Niša i Napretka iz Kruševca na Čairu, a obe ekipe su izuzetno loše otvorile sezonu. Ipak, Nišlije su nedavno upisale svoj prvi trijumf, dok Čarapani i dalje čekaju na pobedu. Naime na gostovanju na jugu, gosti iz Kruševca neće imati na raspolaganju čak 14 igrača, što zbog virusa, što zbog raznih povreda.

Ne bih voleo to da potenciram, ali moram da kažem da smo u velikom problemu, dvanaestorica igrača su pod virusom. Mi ćemo probati da se kompletiramo, da vidimo danas na koga možemo da računamo i da sastavimo ekipu. Razumem da taj virus odnosi energiju i moramo biti jako oprezni u odabiru. Još jedan problem je povreda Čečarića na treningu, koji je dobio naprsnuće čašice iz naizgled bezazlenog sudara, pa će i on morati na pauzu. Poznata briga je odsustvo Kerkeza, koji je zaradio drugi žuti karton u Pazaru. Ne bih voleo da budem negativan, ali sam izgovorio stvari koje su činjenice. Naravno da imamo u kadru igrače koji će biti spremni za meč i u tom sastavu treba da pružimo žestok otpor Nišu i da se nadamo da će negativna serija rezultata da se prekine. Negde mi iskustvo govori da, kad god misliš da neće baš tada, tad se i dogodi”, započeo je izlaganje Dušan Đorđević.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Dotakao se strateg Kruševljana i samog meča, odnosno rivala.

Bez sumnje, očekuje nas teška utakmica, znamo da je Radnički bio u rezultatskoj krizi, koju su prekinuli pobedom u Surdulici. Niški tim raspolaže ozbiljnim kvalitetom, ima nekoliko jako dobrih igrača, tamo je naš bivši kapiten, Saša Marjanović, koji sa Pejović čini oslonac u sredini, tu su bekovi Aksentijević i Stojanović, napred je izuzetno raspoložen Štulić. Ali mi treba da gledamo pre svega nas, da izvučemo maksimum. Bilo je dobrih momenata, dobrih stvari koje smo radili, ali se ništa nije okrenulo na našu stranu, ovo je sad finale sa povredama i bolešću, valjda će sve to proći”, završava priču za medije trener Kruševljana.

Podsećamo da je otprilike u isto vreme prošle godine Crvena zvezda odložila meč sa Voždovcem usled problema sa stomačnim virusom koji su imali svega petorica igrača, prema pisanju Arene Sport.

0
0

4 Komentara

    • Dobro ako je tako evo igrajte vi Evropu umesto Zvezde i Partizana samo nemoj da vas neko napuni jos u prvom kolu kvalifikacija!!!
      Eto najbolje da Zvezda i Partizan igraju i prihvate poziv iz Rusije pa se vi ovde nadigravajte ko je „bolji“…
      Strasno…sta reci na tvoj komentar?
      Jad i beda…obraza si bez odnosno kao djon ti je!
      A ko je to u bilo kom sportu ista pokazao u Evropi osim Zvezde i Partizana?
      Ajde bre paljba!
      Da je sreće Zvezda bi igrala LŠ a Partizan LE ove godine!
      Sta to vi ostali zasluzujete a ispadate od ekipa koje su losije i od naseg poslednjeg u prvenstvu?
      Uh kako bih voleo da se privatizuju i Zvezda i Partizan i igrali bi i jedni i drugi LŠ a vi bi i dale lecili komplekse po mrezama i raznoraznim komentarima a u stvari mozete samo da ga dućkate!

      0
      0
      Odgovori
      • Pa sve si u pravu samo zaboravio si ko stoji iza vas a ko iza ostale ekipe u našoj ligi.Pito bih te da je situacija drugačija za vas i Partizan,skinite se više sa grbače.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter