1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PO GOL NA OBE STRANE: Partizan ima grupnu fazu ‘u džepu’ – 45 minuta ih deli od Lige konferencija! (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.22 u 20:51

‘Crno-beli’ su jednom nogom u grupnoj fazi Lige konferencija!

Partizan se večeras od 20h sastao sa ekipom Hamruna na Malti u okviru revanša plej-ofa za ulazak u grupnu fazu Lige konferencija. Srpski predstavnik slavio je u Beogradu pre nedelju dana sa 4:1 i tako sa dosta dobrom prednošću stigao na Maltu.

HAMRUN (5-2-3): Boneljo – Sou, Bjeličič, Emerson, Kaljegari, Kamenculi – Guilaumjer, Prsa – Montebelo, Mašike, Dodo. Trener: Branko Nišević.

PARTIZAN (3-4-2-1): Popović – Marković, Vujačić, Saničanin – Živković, Fejsa, Andrade, Urošević – Dijabate, Menig – Rikardo.

Dosta dobru priliku imao je Hamrun u 10. minutu susreta, kada je Mašika gurnuo loptu kroz noge Fejsi i zatim sa oko 20 metara sjajno gađao i za malo bio neprecizan.

Poveo je Hamrun u 27. minutu kada je odbrana Partizana izuzetno loše reagovala, što je Prša kaznio i smanjio na 2:4.

Uspeo je Partizan da se vrati i izjednači na večerašnjem susretu. Nakon centaršuta Živkovića, loše je reagovao golman Hamruna, što je iskoristio Rikardo da zatrese mrežu domaćina. Sjajnu priliku propustio je Menig u 42. minutu, ali je golman odlično reagovao i spasio svoj tim u ovoj situaciji.

POLUVREME: Hamrun – Partizan 1:1

0
0

1 Komentara

  1. Ne znam koja budala drzi onog majmuna na golu. Em se valja i oteze igru em 95 posto lopti ispuca u levo i u aut. Covek brani u partizanu ne zna loptu ispucati

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter