0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PETRIĆA SMO SVI ZVALI DŽORDAN: Smem da se kladim da bi bio kao dražen!

Objavljeno: 25.08.22 u 10:41

Trener Partizana Gordan Petrić je jedan od prvih fudbalera sa ovih prostora koji su svoje ime potpuno etablirali na Ostrvu. Nastupao je defanzivac za Dandi, Rendžers, Harts i Kristal Palas, a malo ko zna koliko je zapravo bio i dobar košarkaš. Anegdote iz njihove košarkaške mladosti je podelio Slobodan Šarenac.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Mi smo njega zvali Džogi, jer Gordan, Džordan – pa Džogi. Igrao je košarku sa mnom u Putu u mlađim kategorijama i ja smem da se opkladim da bi on bio kao Dražen Petrović. – rekao je sportski komentator Slobodan Šarenac u podkastu “Luka i Kuzma”.

 

Nisu dugo igrali zajedno. Odlučio je Gordan da parket zameni travom. Iz praktičnog razloga…

Samo smo jednu sezonu odigrali zajedno i došli smo na pripreme za drugu sezonu, njega nema. Pitam: Gde je?. “Kažu mi da je otišao u OFK Beograd”. Što u OFK-u? Kažu: “Nemam pojma, otišao da igra fudbal”. I ja ga sretnem, pitam ga: “”Džogi, brate”. Kaže: “Veća lova u fudbalu”. Pa čekaj bre, ovo si razbijao. Znaš kad je neko u to vreme mogao da da 40? Nije mogao niko. Nas deset klinaca ne možemo da skupimo 40, 50 poena, on je sam davao 50. Neverovatan talenat i neverovatan igrač u to vreme – kaže Šarenac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter