0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

MOMENAT PO KOME ENGLEZI PAMTE KEŽMANA: Srpski napadač se ovim urezao svima u sećanje! (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.22 u 09:09

Roman Abramovič je godinu dana ranije preuzeo Čelsi, ali sa uspesima Žozea Murinja sa Portom 2004. nije bilo dileme da će Rus svim silama krenuti na Posebnog, a na kraju ga je i stvarno doveo. On je krenuo u veliku rekonstrukciju tima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

Na spisku zelja se nalazio i Mateja Kezman. 105 golova, na nešto više od 100 mečeva je bilo sasvim dovoljno da se svim silama krene na nekadašnjeg napadača Partizana. Ipak u Londonu nije imao sreče, gomila stativa, prečki, bez postignutog gola. Bio je decembar, 16 mečeva iza Kežmana, a Čelsi ne može da savlada Njukasl.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

Murinjo tada uvodi Drogbu i Kežmana koji će preokrenuti utakmicu. Napadali su Plavci, i munjevito su stigli do prednosti od 3:0. Za Kežmana se prostor otvorio devetesetog minuta kada Damijan Daf pada, a loptu uzima Srbin. Kada je napetost bila na vrhuncu, Mateja bez poljuljanog samopouzdanja kreće na loptu i panenkom matira golmana rivala.

Zanimljivo jeste da je ovaj tim Čelsija verovatno i najbolji u istoriji Premijer lige, jer je na 38 osam takmičarskih mečeva primio svega 15 golova uz samo jedan poraz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter