4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILORAD KOSANOVIĆ GRUBO O ZVEZDINOM ISPADANJU: Dobro je što Zvezda nije prošla dalje! (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.22 u 13:45

Bivši trener Crvene zvezde opleo po svom bivšem klubu, ali i po kompletnom srpskom fudbalu.

U razgovoru na Kurir televiziji, Milorad Kosanović je pričao o ispadanju Crvene zvezde od Makabija i istakao nezadovoljstvo srpskim fudbalom.

Zvezda nije klub koji se prvi put susreće sa ovakvim tipom utakmice. Nije tu problem, problem je u nečem drugom. Osnovni problemi su u kvalitetu našeg fudbala u odnosu na druge evropske, svuda raste samo kod nas jako ide prema dole iz razlog što smo odustali od nekih stvari koje su bile jako pozitivne u našem sportu. To je jedan od razloga. O greškama Dejana Stankovića ne želim da govorim, nisam bio na treninzima, mislim da nije korektno. Igrati Ligu šampiona sa ovakvom igrom, dobro je što Zvezda nije prošla dalje jer bi onda svi videli koliko smo daleko od evropskog fudbala“ započeo je Kosanović, pa nastavio u istom ritmu.

Mi imamo problem sa timovima koji su korak iznad dna evropskog kluba. To je naša realnost i to mora da se dovede u red. Skloni smo tome da hvalimo sebe i dižemo visoko, a bez ikakvog osnova. Ovo je poslednje pravo upozorenje da se moramo uozbiljiti, a ne da dozvolimo da fudbal vode oni koji se ne razumeju“ zaključio je bivši trener Crvene zvezde.

0
0

4 Komentara

  1. Milorad hoce da nesto kaze sto je objektivno tacno: Zvezdu vodi trener naturshchik i to je skupo platila. Mozda je i dobro sto kojim cudom nije prosla, brukala bi se u Ligi sampiona! Dejan Stankovic je dobio bumerang od igraca u sopstveno lice. Previse je samouveren i na.rkan, nije umeo da ih opusti,da ih relaksira a to pravi, iskusni treneri umeju i znaju prepoznati potrebu za tim. Deki je unistio Ohija, to je igracina, bre, nasao je „igraca“ u Panjkovu i u Srnicu?!! Alo, bre, je li to trenersko umece i znanje?
    Eto, zbog svega toga ste krepucnuli, ali niste umrli, glavu gore, LE je mnogo.
    Pali ste, fino to prihvatite, nije losa ni LE! Vise nego je dobra za vas, bojim se da ce biti jos brukanja,sto vama i nije strano iskustvo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jbg Milorade moy, tako je to kada u startu jedan fk ima 5milki e. vise u odnosu na drugi…sto MORA da znaci da je unapred osudjen na propast, posto ima „NEKO“ KO TO SVE VIDI..“ODGORE“!!!! KOSMICKA SILA ILI PRAVDA=KARMA!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter