0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MATIJAS LESOR PRODUŽIO UGOVOR: Uzbuđeni smo što ćemo igrati na najvišem nivou! (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.22 u 12:41

Delovalo je na kraju prethodne sezone da će centar Partizana napustiti klub, ali ipak su crno-beli odlučili da mu produže ugovor.

Francuz je za Mozzart Sport istakao da je srećan što je došlo do produžetka saradnje.

„Moje pređašnje iskustvo mi govori da je sve moguće u ovom sportu. Lično sam želeo da ostanem u klubu, a načuo sam da Partizan takođe želi da me vrati i za ovu sezonu. Međutim takve stvari su mi se dešavale i ranije pa nikada nije stigao ugovor, ali sada je Partizan napravio konkretne korake i to je to, vratio sam se. Dobio sam ono što želim, drago mi je što sam ovde, a i klub je dobio ono što je želeo. Svi smo srećni i to je najbitnije. Sada smo svi spremni za rad“ započeo je Lesor, pa napomenuo da mu je drago što će ponovo igrati Evroligu.

„Svi su stigli na prvi trening raspoloženi, spremni za rad. Izgleda mi kao da smo imali produktivno leto, trenirali smo, ali smo proveli vreme sa porodicama što je jako bitno. Napunili smo baterije i krećemo u nove izazove. Uzbuđeni smo što ćemo igrati na najvišem nivou“ zatim je pričao o pojačanjima koja je Partizan angažovao tokom leta.

„Doveli smo nove momke sa iskustvo, moramo još da se upoznamo i da vidimo kako ćemo izgledali na parketu, ali mi baš izgleda dobro na prvi pogled“ pmda se dotakao finalne serije ABA lige, koje je za njega bilo dobro iskustvo. Ovo mu je već drugi put da gubi finale regionalne lige, prethodno je Budućnost bila bolja od Zvezde, kada je nastupao za crveno-bele.

„Definitivno je bilo iskustvo… specijalno iskustvo. Nikada ništa slično nisam doživeo, ali sada gledajući na to, bilo je pet utakmica visokog intenziteta, svaša se dešavalo da nam odvrati pažnju sa terena, ali to može da bude dragoceno iskustvo za narednu sezonu i mislim da će biti baš to, da će čitava ta serija sa Zvezdom nama dosta pomoći u pripremi za nove izazove“ za kraj je istakao da očekuje spektakl na svakom meču u predstojećoj sezoni.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Igram već 10 godina i odavno nisam osetio ovakvo raspoloženje pred sezonu, posebno kod navijača. Čini mi se da će na svakoj utakmici biti prepuna dvorana, jedva čekam da vidim kako će sve izgledati“ završio je Lesor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter