1
Košarka

JARAMAZ POTPUNO OTVORENO: ‘Micić je jedan od najvažnijih, morao sam da koliko-toliko nadoknadim njegov izostanak!’

Objavljeno: 25.08.22 u 23:04

On je jedan od ‘heroja’ večerašnje pobede!

Nakon povrede Vasilija Micića, mesto primarnog plejmejkera preuzeo je Ognjen Jaramaz. Odigrao je više nego dobar meč, a nakon utakmice rekao je:

‘Bila je to sjajna pobeda za nas. Ako uzmemo u obzir sve što se dešavalo vrlo je bitna pobeda. Nadali smo se da možemo da rešimo meč za 40 minuta, ali na kraju je pobeda najbitnija. Moram da se zahvalim i navijačima, atmosfera je bila sjajna. Micić je jedan od najbitnijih igrača za nas, on je povredjen i nadam se da će se brzo vratiti.’

Serbia v Greece – FIBA World Cup Qualifiers on August 25, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Dodatna motivacija posle Vasine povrede:

‘Sama utakmica je bila vrlo važna. Kada se Vasa povredio ostali smo sa skraćenom rotacijom i okolnosti su bile takve da sam morao da preuzmem veću odgovornost. Postao sam svestan momenta da smo izgubili jedog od najvažnijih igrača i da moram da uradim nešto da koliko toliko nadomestim njegov izostanak.’

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter