1
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

DA LI JE OVO NAJČUDNIJE SPONZORSTVO IKADA: Jedan od najvećih klubova zapadne Srbije sa krajnje bizarnim Instagram storijem! (FOTO)

Objavljeno: 25.08.22 u 11:10

Rađevac iz Krupnja je jedan od najvećih i najstarijih klubova u zapadnoj Srbiji, a nedavno je obeležio i stogodišnjicu postojanja. Nekada žuto-crni, ovih dana su narandžasti, a trenutno nastupaju u Srpskoj ligi zapad, gde su u uvodna dva kola pobedili Budućnost-Krušik u Valjevu, ali i deklasirali Slogu iz Kraljeva kod kuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tri Korne Penal (@trikorne_penal)

Ipak ono što je ovog srpskoligaša stavilo u prvi plan ovih dana nisu odlične partije, nego krajnje bizaran sponzor, ili način na koji je predstavljen. Naime, radi se o lokalnom proizvođaču pogrebne opreme, a klub je to podelio sa javnosti uz ni manje ni više nego slikama mrtvačkih sanduka, koje verovatno vlasnik firme ima na lageru, što je izazvalo niz komentara, većinom šaljivih.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„Sahranjuju srpski fudbal“ – jedan je od komentara.

Takođe je Nenad Ilić, desni bek Krupanajca, proglašen za najboljeg igrača drugog kola trećeg po rangu takmičenja zapadnog dela naše zemlje.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter