1
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2019-2020 Rad v Partizan head coach Dragan Radojicic Beograd, 08.12.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

RADNIK JURI BODOVE PROTIV VOJVODINE: Ne sumnjam u naše kvalitete, konačno ćemo zabeležiti pravi rezultat!

Objavljeno: 24.08.22 u 19:21

Fudbaleri Radnika sutra od 18 časova dočekuju na svom terenu ekipu Vojvodine u prvom meču osmog kola Superlige Srbije. Nije tim iz Surdulice idealno otvorio sezonu, ali se šef struke tima sa juga naše zemlje Dragan Radojičić nada prekidu loše serije.

–   Vojvodina je moj klub, Novi Sad je moj grad. U ovom prelaznom roku Vojvodina je napravila mnogo bolju ekipu nego što je bila u odnosu na vreme kada sam ja tamo bio trener. Doveli su dosta dobrih pojačanja, imaju dobar stručni štab, tako da nas sigurno u ovoj našoj teškoj situaciji očekuje izuzetno težak zadatak. Medjutim, posle ovih naših rezultata ja u ove momke nimalo ne gubim nadu i tu neće biti sentimentalnosti, čak će biti dodatnih sportskih motiva, da budemo bolji, da budemo kvalitetniji i da svedemo sav nivo grešaka koje su nas skupo koštale do sada na minimum i da se nadamo povoljnom rezulatu. Siguran sam da ovi momci to mogu da postignu – rekao je Radojičić da bi potom nastavio.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

– Rade jako dobro, rade jako kvaliitetno, nemam zamerki. Imaju puno kvaliteta da savladaju Vojvodinu, imaju kvaliteta da savladaju ne znam koga u našoj ligi i verujem u njih i nijednom nisam posumnjao u njihove kvalitete. Oni to dobro znaju, pričali smo o tome. Za ovu utakmicu smo imali dan manje od gostujuće ekipe kako za treninge, tako i za rehabilitaciju, ali momci su motivisani i spremni da pruže svoj maksimum i da se nadamo povoljnom rezultatu. Vojvodina ima kvalitet i to je nesporno, u njihovoj najavi su istakli da su kadrovski oslabljeni. I mi smo u nekim kadrovskim problemima, ali će momci koji budu izašli na teren izaći čvrsto i mislim da će konačno da se zabeleži pravi rezultat.

Nemanja Subotić pred meč sa Vojvodinom:

–     Mi moramo ispraviti greške koje smo pravili u nekim prethodnim utakmicama uz splet okolnosti i pad koncentracije. Mislim da je krajnji trenutak da dignemo glave i odigramo onako kako znamo i umemo. Pre svega smo dužni ovoj publici ovde kojoj trebamo da pokažemo da mi u stvari nismo zaboravili da igramo fudbal, nego nam samo fali taj jedan trenutak da prelomimo to i da sve krene u našu korist. Kako ja, tako i cela ekipa mislimo i verujemo da je taj trenutak došao baš sada. Jako smo motivisani i svi znamo koliko nam sada to znači da se izdignemo iz ove situacije. Mislim da po kvalitetu i ekipe i stručnog štaba stvarno ne zaslužujemo da se nalazimo tu gde jesmo. 

0
0

1 Komentara

  1. Lopuzo tvoj nikad jaci tim. Tim je Jak Ali SE slabo vodi kad NEMA FSS !
    I sudijske ORGANIZACIJE da vas GURAJU.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter