2
Evroliga

navijaci Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NAVIJAČI PARTIZANA ĆE OBORITI NEVEROVATAN REKORD: Biće ispisane nove stranice istorije Evrolige!

Objavljeno: 24.08.22 u 11:58

Sve su bliže i bliže.

Koašrkaši Partizana nakon nekoliko godina ponovo će igrati u Evroligi. Interesovanje navijača je samim tim ogromno, a klub je u prodaju sezonskih karata pustio čak 80% kapaciteta Štark Arene.

Već u prvim danima, kada su pravo kupovine imali samo stari sezonci, došlo je do ogromnog interesovanja, a ono je kulminiralo u utorak, prvog dana slobodne kupovine. Crno-beli su na svom Instagram profilu objavili da su do sada prodali preko 6.500 karata:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc)

Osećamo vašu podršku na svakom koraku… Partizan će prvi meč na domaćem terenu u Aba ligi odigrati sredinom oktobra protiv KK SC Derby. Nakon toga, 18.10. u Štark Arenu stiže Olimpija iz Milana u trećem kolu Evrolige, napisali su na zvaničnom profilu kluba.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

2 Komentara

  1. SAMO JAKKKO GROBARIII!!! Idemo jos JACHE u pruzanju OTPORA poklonicima PRA YDaaa!!!!! SVI ZAJEDNO DO KONACNE POBEDE NAD …NESRECNICIMA KOJI „MISLE“ DA IMAJU „MOC“, A NAJJOBICNIJE SU ..SEKA PERSSE, KOJE SE KRIYU IZA..DUGINIH BOYAAAA!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter