1
Košarka

FOTO: Starsport

KAPITEN PRED KAVLIFIKACIJE ZA MUNDOBASKET: Zaslužujemo da idemo na Svetsko prvenstvo!

Objavljeno: 24.08.22 u 15:12

Košarkaši Srbije sutra igraju svoj meč kvalifikacija za Mundobasket protiv Grčke, a tri dana kasnije sa selekcijom Turske. Zbog loših igara u ranijem delu kvalifikacija, Orlovi su u jako teškom položaju, a o kvalifikacijama je govorio i kapiten reprezentacije Srbije, Vladmir Lučić.

Dočekujemo odličnu ekipu Grčke, sklopljenu od velikog broja iskusnih igrača, Janis sa braćom Adetokunbo je među fizički najdominantnijim ekipama u Evropi. Svesni smo važnosti, ne samo ove već i narednih utakmica u kvalifikacijama„, rekao je Lučić, potom dodao:

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

Velika je čast biti kapiten svoje zemlje, Bjelica je i dalje tu sa nama, trenutno nije u mogućnosti da igra, ali je on i dalje prvi kapiten. Ne osećam pritisak, niti dodatnu obavezu, pošto sam bio kapiten u Partizanu sa 22 godine, potom sam kapiten u Bajernu“.

Da li će Srbija na Mundobasket?

Srbija zaslužuje da se nađe na Svetskom prvenstvu, a svi kandidati treba da daju sve što mogu da se ostvari što bolji rezultat“.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter