5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GELOR KANGA SE OGLASIO: Pred nama je Liga Evrope i Šampionat, potrudićemo se da vas ovaj put ne izneverimo! (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.22 u 21:30

Glavni utisak većine ljudi koja je gledala sinoć Zvezdu, jeste da je Kanga ostao na terenu, sve bi bilo drugačije.

Međutim, završilo se kako se završilo i u nedogled možemo da pričamo „šta bi bilo, kad bi bilo“, Zvezda će nastaviti da se takmiči u grupnoj fazi Lige Evrope… Jeste burno reagovao Gabonac nakon što je video svoj broj na semaforu za izmene, nije pružio Stankoviću ruku, ali sada kada se smirio, oglasio se putem Instagrama.

Objavio je video snimak sa sekvencama sinoćašnjeg meča, a ispod njega poslao poruku navijačima Crvene zvezde.

„Hvala svima na ogromnoj podršci i bezuslovnoj ljubavi koju nam pružate! Nismo uspeli da se kvalifikujemo za Ligu šampiona, ali pred nama je Liga Evrope i Šampionat, potrudićemo se da vas ovaj put ne izneverimo. Vaša podrška mi puno znači, hvala vam još jednom i volim vas!“ napisao je Gelor Kanga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Guelor Kang 🇬🇦 _8 (@guelor1990)

Činjenica je da nije bilo primereno ponašanje omalenog Gabonca, ali kako je izašao iz igre, Zvezda nije imala nikakvu ideju u igri i delovalo je kao da samo čeka da primi pogodak. Pavkov je bio tragičar, ali utisak je da nije crveno-bela devetka postigla autogol, to bi učinio neko iz ekipe Makabija pre ili kasnije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Kanga se nije izvinio Stankoviću, bar ne javno, a u predstojećim mečevima Crvene zvezde videćemo da li je ponašanje Zvezdine osmice uticalo na njen status u klubu.

0
0

5 Komentara

  1. Kod barmalnih i razumnih u Srbiji je jasno da Zvezda igra 6 godinu za refom Evropu i eto odakle pare ali nihe jasno odakle pare za kkp za Zeksa i F4 igrace …dakle grobari vratite pare jedno 300 miliona pa onda prucajte nesto!
    Nemojte samo vi o „postenju“…
    Tvoj obraz gori je od djona!

    0
    0
    Odgovori
  2. PS…spominje se trans FER Legendarnog (auto)GOLgetera PAN(J) KOVA u FKP, jbg. krenulo ga sa golovima u Coor***VU, pa rekoh-zasto da ne, oooodlicno se sinoc pokazao, pa kad’ je Macabiju doneo srecu, radost i pobedu (a i nama Grobarima) zasto ne bi i FKP u predstojecim derbijima koji mogu da odluce predstavnika Srb. u LS sledece sezone…?! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Srceparayuci monoloq srochen u crimoqenoy ‘kuhinji’ za neuku, uboqu i umom ‘preskromnu’ izrentiranu populaciju od mankiya s’shipke u zamenu za po sendvich..ok…samo tako nastavite da prikrivate svoju nemoc uprkos nezabelezenom u Ist. Srp. ‘sporta’ DOTOK $$$$ u FK Coor***VU sVAkoq rez ima…ovakve ‘izyave’ vas nece abolirati i opravdati cerupanje budze tskih sredstAVa kod normalnih i razumnih u Srb. u zamenu za punjenje dzepova samo ‘odredjenih i privilegoVAnih’ ‘osoba’..?!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter