3
Domaći fudbal

Foto: Twitter/@BrendanVogt

DOŠLI ZBOG JOKIĆA PA SE ZALJUBILI U CRVENU ZVEZDU: Ovo je život! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.22 u 20:41

Amerikanci koji su opčinjeni dvostrukim MVP-ijem NBA lige, došli su u Beograd zbog njega, ali su se u međuvremenu zaljubili u Crvenu zvezdu.

Reč je o sportskim novinarima „DNVR“-a, jednog od najpopularnijih sportskih portala u Koloradu, koji su zbog Nikole Jokića došli u Srbiju, kako bi posetili rodni grad najboljeg košarkaša na svetu, Sombor.

Nakon toga, vratili su se u Beograd i odlučili da odgledaju revanš meč plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona između Crvene zvezde i Makabija iz Haife. Saznali su za koreografiju koju spremaju Delije, pa su se obukli u crveno i otišli na zapadnu tribinu Marakane.

Kada su ušli na stadion Rajko Mitić, bili su oduševljeni i fascinirani energijom koja se oseća na najvećem stadionu u Srbiji pred velike mečeve.

Ova energija, čoveče. Nestvarno“ napisao je jedan od oduševljenih Amerikanaca na svom Twitter profilu.

Kada su osetili atmosferu za vreme utakmice, koju prave možda i najbolji navijači na svetu, pali su u trans, jer nikada ranije nisu doživeli ništa slično…

Ovo je život!“ objavili su na Twitter nalogu svog portala.

Crvena zvezda je definitivno dobila nove navijače, a Amerikanci nisu želeli da se ova nedelja završi, što je jedan od njih i okačio na svom profilu.

Drugi je dodao da je postao huligan.

Na kraju utakmice, nisu mogli da veruju scenariju koji se dogodio, pa su stadion napustili razočarani, kao i 50 hiljada zvezdaša, nakon bolne eliminacije…

Primljeni golovi u 45. i 90. minutu, kako brutalan način da ispadnete. Iskreno, ne mogu da verujem šta sam upravo gledao“ napisao je jedan od njih…

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter