0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@gnkdinamo

DINAMO POSLEDNJA NADA BALKANA: Modri poslednji preostali klub sa poluostrva!

Objavljeno: 24.08.22 u 16:45

Dinamo je poslednji klub sa Balkana koji je ostao u opticaju da se plasira u Ligu šampiona. Iz Zagreba poručuju da je poznato kakva je sutuacija, ali da će učiniti sve da se ponovo plasiraju u elitno evropsko takmičenje.

„Ne treba posebno govoriti što to znači za nas i za hrvatski fudbal. Veseli nas da utakmicu dočekujemo u dobrom raspoloženju, da ćemo imati podršku naših vernih navijača… Imamo dobru atmosferu u ekipi, a u prilog tome ide i poslednja prvenstvena utakmica u kojoj smo pobedili Osijek 5:2. Iako je Bodo Glimt dobra ekipa i ima prednost od 1:0 iz prvog meča, verujem da ćemo za 90 minuta uspeti da napravimo sve što je potrebno da Zagreb i Hrvatska opet vide Ligu šampiona“, rekao je trener Čačić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Slično razmišlja i Dinamov kapetan Arijan Ademi.

„Očekuje nas zahtevan rival kojeg smo dobro upoznali u prvoj utakmici. Verujem da će sve dobro proći. Veseli nas što će navijači doći u najvećem broju, čujemo da su ulaznice rasprodate, biće nam to snažan vetar u leđa i nadam se da ćemo to i opravdati. Sad smo bolje upoznati sa rivalom nego što je to bio slučaj pre osam dana. Koliko god se pripremali, najbolje se sve oseti na terenu“, poručio je Ademi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter