0
Košarka

Foto: ©fiba.basketball

BOŠKO RADOVIĆ: Ostvarili smo veliku pobedu, ali euforije nema, nastavljamo borbu za plasman na Mundobasket! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.08.22 u 22:13

Košarkaši Crne Gore deklasirali su Bosnu i Hercegovinu i napravili veliki korak ka plasmanu na Mundobasket.

Rezultat je glasio 88:69 u korist domaćina, koji je ugostio Bosnu i Hercegovinu u Podgorici. Crna Gora je tako napravila i najvažniji korak za plasman na Mundobasket, jer je trenutno na trećem mestu u grupi sa skorom 5-2, ispred nje su Francuska i Litvanija sa 6-1, a tri reprezentacije iz grupe idu na SP.

„Prvo želim da zahvalim navijačima koji su nam dali veliki vetar u leđa. Momci su odigrali meč na izuzetno visokom nivou od prvog do poslednjeg minuta. Borili su se za svaku loptu i pedalj terena. Ispoštovali smo dogovor i plan, odbrana je bila izuzetno agresivna, stigli smo do lakih poena iz tranzicije, otvorenih pozicija za šut. Ostvarili smo veliku pobedu, aali euforije nema, nastavljamo borbu za plasman na Mundobasket“ rekao je Boško Radović, reprezentativac Crne Gore, nakon ubedljive pobede.

27. avgusta, Crna Gora gostuje Litvaniji, dok Bosna i Hercegovina dočekuje Francusku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter