0
Boks

FOTO: BSS

SPEKTAKL U BEOGRADU JE SPREMAN: Amerikanac i Rus podjednako žele pobedu!

Objavljeno: 23.08.22 u 16:00
Sve je spremno za profi boks spektakl u Beogradu. Odlična konferencija održana je u TC Galerija, gde su se velikom broju medija obratili akteri centralnog meča MuratGasijev i KarlosVelč. Govorili su i srpski bokserski reprezentativci Vladan Babić i Jovan Nikolić, kao i ruski bokseri David Džukajev i Aslamabak Igidov.
Prezadovoljan sam pripremama u Srbiji, zaista odličan ritam i poseban deo rada na Zlatiboru. Imao sam odlične sparing partnere na planini i jedva čekam da izadjem na meč. Pozivam Beograđane da u sredu od 18.00 dođu u Galeriji, na otvoren trening. A naravno i na mečeve u petak veče. Moj jedini cilj je pobeda a pokušaću da nokautiram rivala  – istakao je Gasijev.
Amerikanac Karlos Velč na konferenciju je stigao iz srpskog restorana gde je kako je rekao jeo srpske ćevape.
Predivan grad, divni ljudi i hrana. Moram narednih dana malo da redukujem hranu, kako bi maksimalno spreman ušao u meč. Dugo nisam boksovao na otvorenom, čuo sam da se u ovom gradu prave spektakli. Meni je cilj da Amerikancima podarim pobedu – poručio je Velč.
Kapiten srpske reprezentacije Babić imaće meč protiv Janjanina iz BiH.
Verujem da će se bokseri iz Srbije pokazati u najboljem svetlu u petak. Spreman sam za moj meč i učiniću sve da ga završim nokautom – istakao je Vladan Babić.
Spektakl od devet mečeva, u organizaciji Bokserskog saveza Srbije i kompanije Patriot, zakazan je za petak 26. jul od 19.30 časova, na otvorenom, Plato iza Geozavoda (Beograd na vodi).
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter