0
Evropske lige

Foto: Youtube/Screenshot

MILNER BESNEO NA VAN DAJKA: Jedan od najboljih defanzivaca neprepoznatljiv! (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.22 u 10:34

U porazu Liverpula od svog najvećeg rivala, Mančester Junajteda, jednu od najslabijih partija pružio je Virdžil Van Dajk.

Kao da je stameni Holanđanin skroz potonuo nakon prošlosezonskog finala Lige šampiona, kada je odlučujući pogodak dao nakon njegove nonšalantnosti. Prvi pogodak na jučerašnjem meču postigao je Sančo, a Van Dajk je stajao pet metara od njega i samo nemo posmatrao kako reprezentativac Engleske plasira loptu u mrežu Alisona. To je iznerviralo sve navijače Liverpula, ali i Džejmsa Milnera, koji je kao najiskusniji fudbaler crvenih došao da kritikuje jednog od najboljih štopera današnjice.

Nije izgledalo prijatno, ali nije da Van Dajk nije baš to zaslužio i možda mu je baš to trebalo da krene da pruža partije na koje je navikao Evropu i svet.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Nakon završetka meča, kritike su krenule da pljušte i od bivših igrača Liverpula i Junajteda. Naime, Džejmi Karager i Roj Kin su bili malo blaži od Milnera, ali jasno je da je Holanđanin zakazao.

“Ako ćemo da štrikliramo ček-listu za štopera on bi verovatno dobio ocenu 10 od 10. Ali jedina stvar koja ponekad primetim: da li mu nekad nedostaje intenziteta? Nije dobro za odbrambenog fudbalera kada je često na zemlji, ali s vremena na vreme kada si u problem moraš da se baciš na loptu. Bukvalno je samo stajao tamo… A morao je da poleti i baci se na Sanča. Uklizaj, učini da izgledaš što veće, ne možeš samo da stojiš. On skoro pa da je učinio da izgleda manji no što jeste. Mora da bude agresivniji, možda da ukliza, da se baci, da uradi nešto” rekao je Karager, a još oštriji prema Van Dajku je bio Roj Kin.

“Ako analizirate Van Dajka ovde… Cele sezone igra traljavo. Morao je da izađe. Morao je da se pokrene. Pogledajte ga samo”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter