1
Evrokupovi

FOTO: Hotsport

LUDA ATMOSFERA ISPRED MARAKANE: Na jednoj strani luda žurka, na drugoj ogromna gužva!(VIDEO)

Objavljeno: 23.08.22 u 20:36

Bliži se početak meča.

Fudbaleri Crvene zvezde će se večeras od 21 čas sastati sa ekipom Makabija iz Haife u revanš meču plej-ofa za Ligu šampiona. Srpski klub je poražen u Izraelu sa 3:2, a sada će pokušati da pred punom Marakanom, nadoknade zaostatak i obezbede učešće u najkvalitetnijem klupskom takmičenju u Evropi.

Znali su organizatori da će gužve biti ogromne, jer je rasprodat čitav stadion, pa su kapije otvorene 3 sata pred utakmicu. Ipak, na nekih 40 minuta pre utakmice, na ulazu na severnu tribinu je zabeležena velika gužva.

Što se tiče istočne tribine, odmah iza je prava žurka. Di-džej pravi odličnu atmosferu, a pored su i štandovi sa hranom, dok navijači užurbano jure ka ulazu.

0
0

1 Komentara

  1. ..’udario’ ih je nosnosan vo*nj u vuGla, ne znaju gde je LEVO, kako je tekkk fudbalerima Makabiya, gudrirani od daSmra, to je SHOKKK za njih, kao da su ih napale HORDE TVOR ROVA..daaa…?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter