0
Domaći fudbal

Jagos Vukovic Football qualifying match for World Cup Russia 2018. between Serbia and Wales, Stadium Rajko Mitic in Belgrade, Serbia June 11. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

HOTSPORT SAZNAJE: Iskusni štoper nije dobio poziv Partizana!

Objavljeno: 23.08.22 u 12:40

Direktnog kontakta nije bilo!

U domaćim medijima se juče tokom dana pojavila informacija da je Partizan zainteresovan za dovođenje povremenog reprezentativca Srbije, Jagoša Vukovića. Crno-beli su navodno videli rešenje problema u defanzivnoj liniji dovođenjem štopera sa značajnim iskustvom igranja u velikim inostranim klubovima. Nema sumnje da bi Vuković, koji je ranije bio povezivan sa Crvenom zvezdom, bio veliko pojačanje za klub iz Humske, ali kako HotSport saznaje, od tog posla nema ništa. Iz izvora bliskih poznatom fudbaleru, došli smo do pouzdanih informacija da Vukovića niko iz kluba nije kontaktirao i da nema ništa od prelaska u Partizan.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Stameni defanzivac je tokom karijere branio boje Crvene zvezde, Rada, PSV-a, Rode, Vojvodine, Konjaspora, Olimpijakosa, Verone i kineskog Ćingdaoa. Za nacionalni tim Srbije zabeležio je osam zvaničnih nastupa i nosi velike zasluge za plasman Orlova na Svetsko prvenstvo 2018.godine u Rusiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter