0
ATP

FOTO: STARSPORT

GLUPOST JE ŠTO NE IGRA: Čuveni teniser na strani Novaka po ko zna koji put!

Objavljeno: 23.08.22 u 18:40

Kako stvari stoje, Novak neće nastupati na još jednom Gren slemu u sezoni jer i dalje na snazi stoje pravila kada su SAD u pitanju da nevakcinisani stranci ne mogu da uđu u zemlju. To je izuzetno zasmetalo Džonu Mekinrou, jednom od najboljih tenisera u istoriji sporta.

„Mislim da je glupost ne dozvoliti Ðokoviću da igra u Njujorku. Mislim da je to šala. Da sam na mestu Ðokovića, vakcinisao bih se, ali moramo da poštujemo i način na koji on razmišlja. Živimo u pandemiji već više od dve godine i oni ne dozvoljavaju Ðokoviću da igra? Mora da se šalite“, rekao je Mekinro.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

Alkaraz je po njemu prvi favorit u odsustvu Novaka.

„Stavio bih i Hrvata Bornu Ćorića među favorite na US Openu, jer znam kako je dobro igrao u Sinsinatiju. Među favoritima se nalazi čak 15 tenisera. Međutim, ako bih morao da izdvojim samo jednog favorita, onda bi to bio Alkaraz. On je izvrstan teniser i fizički je moćan“, zaključio je bivši američki teniser, koji je četiri puta u karijeri trijumfovao u Njujorku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter