3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZORAN SAVIĆ: Dogovorili smo sve utakmice da igramo u Areni!

Objavljeno: 22.08.22 u 19:13

„Pionir je fenomenalan zbog atmosfere, ali čak ni pretplatnike ne možemo da stavimo i mislim da bi to bio problem“ dodao je sportski direktor Partizana.

Obraćanje medijima povodom okupljanja crno-belih košarkaša imao je i Zoran Savić.

Ove godine je bilo daleko lakše jer smo imali bazu igrača koju smo mogli da nadograđujemo. Prethodne je bilo poptuno drugačije, jer smo imali tri igrača i to na poziciji trojke. Nismo hteli mnogo da menjamo, koliko smo mogli i zadovoljni smo. Unapredili smo ekipu. Koliko, videćemo kad krene sezona. Još nisam čuo da je neko u avgustu rekao da je nezadovoljan ekipom. Imamo dosta igrača koji su igrali u reprezentacijama, dolaze sa povredama i to može da utiče na sezonu“ započeo je sportski direktor Partizana, a onda nastavio.

Ekipa kao Partizan mora uvek da bude na tržištu, u slučaju da se pojavi neko ime, igrač koji može da nam promeni sezonu i poboljša ekipu – sigurno da bi pokušali da ga dovedemo. Trenutno ne gledamo ništa konkretno“ zatim se dotakao Alekse Avramovića i njegove povrede.

Aleksina povreda je dosta teška. U pitanju je skafoidna kost, dosta nezgodna povreda. Videćemo, ne znamo još koliko dugo će trajati oporavak, jer je to individualna stvar. To je jedan od problema sa kojim smo se susreli. Nema potrebe još da reagujemo na tržištu“ rekao je Zoran Savić, a onda se osvrnuo na mlade igrače i pohvalio njihovu spremnost.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Svi mlađi izgledaju daleko bolje i spremnije nego pred prošlu sezonu. Prošli su prvu seniorsku godinu u Starim Banovcima, sigruno im je pomogla. Nema sumnje da ćemo moći da iskoristmo tokom sezone i nekog od njih“ sledeća tema bila je euforija navijača pred start sezone.

„Euforija je fenomenalna stvar jer se vidi da ima zainteresovanosti za ekipu i što će ljudi posle osam godina gledati najbolje timove Evrope. Imamo publiku koja množe da popuni dvoranu“ i za kraj nije želeo da puca na visoke ciljeve, da ne bi stvorio veliki pritisak svojim košarkašima.

Ne bih pričao o plej-ofu i Fajnal foru. Mislim da niko sa ovih prostora nije ni blizu. Idemo utakmicu po utakmica, ako se otvori prilika – zašto da ne. Ali ne možemo da gledamo na taj način. Partizan osam godina nije igrao Evroligu. Evrokup i Evroliga su kao američki fudbal i ragbi. U fizikalijama i svemu u korist Evrolige. Velika je adaptacija na Evroligu, nadam se da neće biti tako teška kao inače za ekipe koje igraju prvi put“ zaključio je Savić.

0
0

3 Komentara

  1. Vilijam Najdzel Gos na mestu pleya i NIKOLA MILUTINOV na poz. centra i to je to, obojica znaju i osecaju velicinu KKP!!!

    0
    0
    Odgovori
      • Ne bi bilo realno da CSKa moze da se takmici u EL ove sezone, na moju zalost, zbog poznate nam situacije u Ukr. & Rusiji CSKa se ne takmici, samim tim Milutinov moze da se ‘ustupi’ KKP ove sezone u EL i to bi bilo top pojacanje za osvajanje EL, sto je krajnji cilj Zoca sa nasim KKP..

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter